7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@lkhojskole.dk

Når man skal indrette et rum, er der nogle ting, der er vigtige at overveje. Først og fremmest skal man overveje, hvad rummets formål er. Når du har fundet ud af formålet med rummet, kan du begynde at tænke over indretningen.

Dekorationer til stuen

Billeder og plakater gør en stor forskel i en stue. De kan give et rum personlighed og sætte dit præg på indretningen. Mange afholdes dog fra at have dekorationer på væggene på grund af selve ophængningen af dekorationerne, men det er det sidste, der skal afholde dig fra, at gøre dit hjem personligt og give dine smukke dekorationer en plads på væggen. Med 3m dobbeltklæbende tape kan man hænge både billeder fra de bedste højskoleminder, spejle og alverdens andre dekorative genstande op.

Har man endnu ikke billeder, som skal hænges op på væggen, finder du her lidt inspiration til netop dét. Du kan starte med at tage et kig på de farver, du allerede har i dit hjem. Hvilke farver går igen i din indretning, og hvilke farver vil du gerne have mere af? Dernæst kan du overveje, om du vil have abstrakte eller reelle motiver på dine billeder og plakater. Reelle motiver kan for eksempel være landskaber eller portrætter, mens abstrakte motiver ofte er mere geometriske former eller mønstre. De kan alle hænges op med 3m dobbeltklæbende tape, som ikke efterlader nogen synlige spor på væggen, og man kan derfor nemt rykke rundt på dem og prøve sig frem med forskellige kombinationer.

Tilpas din indretning til sæsonen

Selv hvis du bor i en lejet bolig, kan du skift din indretning, så ofte du vil uden at bekymre dig ved at bruge dobbeltklæbende tape, når du hænger ting op. På den måde kan du skifte din billedevæg alt efter sæsonen, så rummet altid giver dig lige den stemning, du har brug for – det kan jo ændre sig med vejret, hvad man har lyst til at kigge på.

Gør højskoleværelset mere hjemmeligt

Når man er på højskole og bor på et værelse midlertidigt, kan det have rart at have sit eget lille space, hvor man har nogle personlige ting og føler sig hjemme. Man kan for eksempel hænge fotografier op af sin familie og venner, og hvis man blot bruger 3m dobbeltklæbende tape, kan det nemt fjernes igen uden mærker. Man kan også hænge en lyskæde og måske noget kunst eller andet, som er behageligt og giver ro at kigge på. Over tid som man samler på gode minder fra højskoleopholdet, kan man tilføje billeder derfra til sit lille hyggeligt hjørne, og man kan se tilbage på alle de gode ting, man har oplevet på højskolen.

Dobbeltklæbende tape er et godt værktøj til både langvarige og kortvarige ophæng af ting i hjemmet.