Labyrintbold

Flere billeder

129,00 kr.

Rul den lille sølvkugle gennem boldens snørklede labyrint, der tvinger dig til hele tiden at tænke i 360 grader. Ned gennem den vandrette bue, gennem den lodrette platform, op i den snoede gang og så videre og så videre… Frustrerende kompliceret! … læs mere her

Er Labyrintbold på lager?

Annonce
Køb Labyrintbold

Labyrintbold F.A.Q.

Hvad koster Labyrintbold?

Du kan købe Labyrintbold for DKK 129.00

Labyrintbold er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Labyrintbold har i den seneste tid stået i den øvre del af ønskelisten hos mange. "Leg & Spil > Spil > Tricks & Gåder", "Gaver > Til Hvem > Gave til Børn", "Gaver > Alder > Barn", "Leg & Spil", "Leg & Spil > Puslespil", "Leg & Spil > Spil er nok en af de bedst sælgende kategorier i shoppen. CoolStuff.dk kendes af rigtig mange som det bedste sted at købe gadgets. Labyrintbold giver dig mulighed for at fortryde købet helt op til 90 dage efter dit køb. Er du på jagt efter den perfekte gave til konfirmanden, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med Labyrintbold, og så kan du med god samvittghed tage til fejringen. Så alle lige er med: Labyrintbold kan du ikke gå galt i byen med som bryllupsgave. Mange gadgets bliver ofte opfattet som pjat, og det kan være derfor, at nogle, der kan synes, at det er mærkeligt at indkøbe en gadget eller to som gave. Men tænk ikke på det, det er ikke nogen grund til at afholde dig fra din tanke om at give gadgets som gave, det er meget, meget få, der ikke elsker gadgets og nyder at modtage dem som gaver.

Labyrintbold er populært i kategorien "Leg & Spil > Spil > Tricks & Gåder", "Gaver > Til Hvem > Gave til Børn", "Gaver > Alder > Barn", "Leg & Spil", "Leg & Spil > Puslespil", "Leg & Spil > Spil der kommer fra Coolstuff der sælges hos CoolStuff.dk. I dag er Coolstuff et super populært mærke i øjeblikket, blandt shopper i hele Danmark. Nogle gange er man heldig, at der er tilbud på Labyrintbold, mange ender med at købe hos CoolStuff.dk. Det kan være en svær kunst men, den perfekte gave, er den gave, som modtageren bliver glad for. Beslutter du dig for at give Labyrintbold som gave, kan du godt regne med, at du bliver inviteret næste gang også.

Fordele ved at købe Labyrintbold online

Køber du varer online, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

15 reviews for Labyrintbold

Vær den første til at anmelde “Labyrintbold”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.