Faciliteter

hojskolen259Løgumnkloster Højskole tilbyder rigtig gode faciliteter til brugere af skolen. Her er alt fra Auditorium / Koncersal i den smukke "Ottekanten" til klasselokaler, mødelokaler, kontorfacilliteter samt et professionelt studie til musikproduktion.

Værelser

Skolen rummer 52 værelser, hvoraf 11 er dobbeltværelser.

Auditorium & Koncertsal

Ottekanten kan rumme omkring 150 personer afhængig af stoleopstillingen. Ottekanten har alt nødvendigt audio/visuelt udstyr lige fra den store projektor til lydalnlæg og teleslyngeanlæg. I Ottekanten er et af landets meget få Hindsberg flygler til rådighed for koncertformål og akkompagnement af anden musikalsk udfoldelse.

Atriumgård og fællesarealer

Opholdsarealer i alle tre hovedfløje, hvor man kan sætte sig alene og læse avisen eller i grupper.

Spisesal og køkken

Skolen rummer tillige en lys og venlig spisesal samt et topmoderne og godkendt køkken dimensioneret til at kunne servicere en fuldt belagt højskole.

Arkitektonisk perle

Fælles for alle faciliteter er, at der er anvendt gedigne materialer og akitektonisk er skolen ikonisk i forhold til 60'ernes rene og funktionelle sitlarter. Alt fremstår med denne periodes karakteristika.

Skolen er et stykke unikt arkitektur. Uanset hvor du kigger dig rundt er det de klassiske nordiske træk, der går igen. Fra stole over karme til knager og lamper. Denne arkitektoniske perle ligger smukt beliggende ved eng og åløb og med udsigt til den smukke gamle Kloster Kirke. Vidderne og horisonten kommer os i møde, hvor end vi går eller står. Vi har fine musiklokaler og flygler/klaverer i næsten alle rum - gange og opholdsstuer. Så sæt dig ned, hvor du lyster og give et nummer eller grib den melodi, du bærer på.

Vi har en- og tomandsværelser - fordelt på tre gange. Alle værelser med personlige navne - her går du direkte ind i en historie - som også bliver din. Vi har trådløst netværk over alt på skolen og bruger i det hele taget netværket som kommunikation hinanden imellem. Vi har skønne kroge til at slænge sig i og dejlige lyse opholdsrum, der kalder på samvær. Der er et fint atelier med flot lysindfald, keramikfaciliteter, et markstykke til at opdyrke en køkkenhave i, dejlige og gode idrætsfaciliteter og kort afstand til alt, hvad hjertet begærer.

Ønsker din organisation, virksomhed eller forening 

Udskriv E-mail

Etableringen af Løgumkloster Højskole sker med støtte fraLokale Aktionsgrupper Tønder og Tønder/Haderslev LAGlogo