web lh logo black 300px copy

Begivenhedskalender

Forlænget Week-end med Leonard Bernstein
Fra Torsdag, 16. August 2018 -  11:00
Til Mandag, 20. August 2018 - 13:00
Kontakt Annemarie Morris på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 31 72 19 52

Grænselandet og marsken har sin helt egen rige historie, natur og kultur at byde på. Vi har sammensat et program, som afvikles på Løgumkloster Højskole, som ligger smukt placeret på engen ved den gamle klosterkirke, midt i den smukke natur, som støder op til Nationalpark Vadehavet, som er en del af UNESCOS Verdensnaturarv.

Programmet byder på Sort Sol i marsken med grundig introduktion til den helt specielle natur og fuglelivet , men også på en enestående chance til at opleve musik og kunst på NordArt i Rendsborg. Her markerer Schleswig Holstein Musik Festival 100-året for Leonard Bernsteins fødsel med to fine koncerter, som bliver fremført på selve NordArt udstillingen, en af Europas største sommerudstillinger for moderne kunst. På højskolen introducerer vi såvel musikken som kunsten, så vi får det optimale ud af udstilling og koncerterne. Kurset byder også på udstilling med Peter Bastian på Museet Holmen samt på alt det der hører højskolelivet til. Kom og vær med!

Kursusleder: Annemarie Morris i samarbejde med SortSafari

Hent hele programmet her: Program Leonard Bernstein

Sted Løgumkloster Højskole